Diensten van Kiem ACT

Advies

Om de effectiviteit van organisaties te verbeteren, werk ik graag samen met de mensen van de betreffende organisatie aan het realiseren van de doelen. In mijn ogen een belangrijke voorwaarde om een duurzaam resultaat neer te zetten.

Bij het verbeteren van de effectiviteit maak ik o.a. gebruik van Lean-management, een beproefde, integrale aanpak die in organisaties uitgewerkt en geïmplementeerd wordt en daarmee volledig is afgestemd op de behoeften van organisaties en wensen van de klant.

De start van een samenwerkingsproject vormt  een diagnose/advies waarna op basis van een besluit een verbeterplan wordt gestart. Op een gestructureerde wijze (PDCA) wordt dat geïmplementeerd en geborgd. Hiertoe worden o.a. gerichte opleidingen, praktische instructies gegeven en begeleiding verzorgd.

Coachen en trainen

Middels coaching en training werk ik aan het ontwikkelen van de effectiviteit van personen.

Individuele coaching trajecten (van 5-7 gesprekken), zijn effectieve interventies om klanten te  helpen veranderingen in het denken, doen en voelen te bewerkstelligen. Deze veranderingen in de patronen helpen de persoonlijke effectiviteit te verbeteren.

Individuele personen die belangstelling hebben voor persoonlijke groei, kunnen ook gebruik maken van de open inschrijvingscursussen. Deze cursussen van 4-8 avonden/dagen hebben betrekking op: communicatie, NLP, persoonlijk leiderschap, leiding geven, coachen en samenwerking. Naast deze open-inschrijvingscursussen is uiteraard voor bedrijven ook maatwerk mogelijk.

Naast de opleidingen op gebied van persoonlijke ontwikkeling verzorg ik ook trainingen op het gebied van Lean. Dit kunnen standaardtrainingen zijn, zoals Yellow-, Orange- en Green belt-trainingen of maatwerkopleidingen.

Waarden

Belangrijke waarden voor mij zijn: ontwikkeling, resultaat, kwaliteit, samenwerking, respect en humor. In combinatie met mijn gewaardeerde, rustige uitstraling weet ik mensen waarmee ik samenwerk goed te bereiken.